Logo Boomkwekerij gebr. van Overbeek

Over ons

Wij, Jeroen en Patrick, zijn onze boomkwekerij ‘Gebr. van Overbeek v.o.f.‘ gestart op het thuisperceel van de voormalige boerderij van onze ouders aan Gever 5 te Haaren in 2003. 

Ons assortiment bestaat uit ± 20 ha bosplantsoen, heesters en coniferen.

We leveren plantgoed van goede kwaliteit; volle planten en extra geveerd, doordat ze op ruime afstand worden geplant. De planten staan in de volle zandgrond waardoor de wortels goed ontwikkeld zijn en fijn vertakt. We werken met veel zorg en aandacht in een klein team vaste medewerkers. 

Doordat wij rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij leveren, kunnen we een scherpe prijs aanbieden en versheid van onze producten garanderen.

We richten ons voornamelijk op:
- Tuincentra
- Hoveniers
- Groothandel

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn met het leveren van een goede kwaliteit plant. Wij zien uw opdrachten graag tegemoet.

Vanaf ongeveer begin/half oktober is het seizoen voor bomen en planten uit de volle grond weer begonnen. Als u ons wilt bezoeken bent u van harte welkom, de koffie staat klaar.

U kunt ook geheel vrijblijvend een aanvraag sturen naar info@boomkwekerijvanoverbeek.nl voor een prijsopgaaf.

Reserveringen voor aanvang van het seizoen kunnen we voor u bevestigen voor levering tot en met eind december van het betreffende jaar.                                                                                Op al onze transacties zijn de Handelsvoorwaarden voor de Boomkwekerij in Nederland (HBN 1987) , gedeponeerd op 10 juni 1994 ter griffie van de arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage onder nr. 95/1994, van toepassing. De prijzen zijn vermeld in euro´s, af kwekerij, exclusief B.T.W. en exclusief boomkwekerij labels.

De maten zijn onder voorbehoud van groei- en weersomstandigheden.